© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN'DAN ÖĞRENCİLERE YGS ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçede YGS sınavına girecek öğrenciler için moral yemeği düzenledi.

 
Acıpayam Kaymakamlığı himayesinde Acıpayam Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve  Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yürütülen "Ben de Varım" Projesi kapsamındaki öğrenciler   moral yemeğinde  buluştu.
 
Çamlık Evkara Piknik alanında gerçekleşen yemeğe Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan,  Garnizon Komutanı Binbaşı İsmal Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, 13 Mart  Pazar günü yapılacak olan YGS sınavının öğrencilerin geleceğini belirlemek adına önemli bir sınav olduğuna dikkat çekerken, sınavlara hazırlanmanız için her türlü fedakarlığı yapan öğretmen ve  ailelerinizi de alacağınız sonuçlarla sevindirin. İnşallah YGS sınavında  en güzel sonuçları alırsınız, tüm sınava girecek olan  öğrencilerimize yürekten başarılar  diliyorum’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER