© Haber Acıpayam 2022

Sabıkalı kavşakta okulun ilk günü faciadan dönüldü

Denizli’nin Buldan ilçesinde sürekli kazaların yaşandığı Pehlivan Kavşağına çözüm beklenirken, okulların açıldığı ilk gün okul servisi ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Buldan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kavşaktan kontrolsüz kavşaktan karşıya geçmeye çalışan okul servisi ile anayoldan ilerleyen dikkatsiz motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletiyle sürücü yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralı sürücünün durumu iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonucu maddi hasarın oluştuğu her iki araç, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla kavşaktan kaldırıldı.

Kaza anı kamerada
Öte yandan 1 kişinin yaralandığı kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kontrolsüz kavşaktan karşıya geçmeye çalışan okul servisinin, hızla gelen ve kaza yaşanmaması için manevra yapmaya çalışan motosiklete çarptığı ve çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsünün yere savrulduğu anlar yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER