© Haber Acıpayam 2022

Sağlıklı Hayat Merkezlerinin 3.'sü açılıyor

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından kentte yapılan sağlık yatırımlarına ve sağlık tesislerine ziyaretler devam ediyor. Öztürk, Acıpayam ilçesini ziyaret ederek sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve inşaatı devam eden İlçe Sağlık Müdürlüğü Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezinde incelemelerde bulundu.
Denizli’de yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve daha verimli hale gelmesi için sağlık tesislerine olan ziyaretlerini sürdüren Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, bugün Acıpayam’a gitti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat ile birlikte Acıpayam Devlet Hastanesi’ne giden Öztürk, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Hulusi Deniz Oğuz’dan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı ve hizmetler idari, mali ve tıbbi açıdan değerlendirildi. Acıpayam İlçe Sağlık Müdürü Dr. Onur Karaca da ilçede sunulan sağlık hizmetleri ve aşılama çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

“Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi Denizli’de 3. olacak”
Hastane ziyaretinden sonra inşaatı devam eden İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nde incelemelerde bulunan Öztürk; “Bugün Acıpayam ilçemizde sağlık hizmetlerimizi masaya yatırdık. Daha sonra arsası Acıpayam Belediyesi tarafından tahsis edilen, Sağlık Bakanlığımız tarafından yaptırılan, ihalesi, projesi ve takibi müdürlüğümüz tarafından yürütülen İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nde incelemelerde bulunduk. Merkezimiz 750 metrekare arsa üzerine 1250 metre kare kapalı alan olacak şekilde toplam 4 kattan oluşacak. 7 aile hekimliği birimi ile birlikte; Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde Beslenme Danışmanlığı, Fiziksel Aktivite, Psikososyal Danışmanlık, Çocuk ve Ergen Sağlığı, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi, Sigara Bırakma Danışmanlığı gibi birimler yer alacak. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi’den sonra ilimizde açılan 3. Sağlıklı Hayat Merkezi olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.

TÜM HABERLER