Şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan adına hatıra ormanı kuruldu
ACIPAYAMÇameli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016 yılında HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde, teröristlerle çıkan çatışmaya destek için giden Kobra helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Acıpayamlı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan'ın anısına baba ocağı Acıpayam'a bağlı Suçatı Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.
Şehidin baba ocağının yanında bulunan alanda oluşturulan hatıra ormanına şehidin babası emekli öğretmen Süleyman Şahan ile birlikte fidan diken protokol üyeleri daha sonra dualarını tüm şehitlere gönderdi.
Programa Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Üstğmn. Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen,Acıpayam Orman İşletme Müdürü H.Hakkı Uysal, Çameli Orman İşletme Müdürü Erol Güner, daire ve kurum amirleri,belediye çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.