© Haber Acıpayam 2022

Şehit uzman çavuş için baba ocağında helallik alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek için Aydın'ın Nazilli ilçesindeki baba ocağında helallik alındı.

 Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek için Aydın'ın Nazilli ilçesindeki baba ocağında helallik alındı. 
TSK’nın Suriye’de 41 gündür sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda dün gece saat 23.00 sıralarında Afrin’in Bilal Köy mevkiinde bulunan 1083 rakımlı tepede terör örgütü üyeleriyle girdikleri çatışmada şehit olan 8 askerden biri olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in (23) naaşı, yapılan askeri törenin ardından havayoluyla İzmir’e gönderildi. Şehidin ailesi tarafından havaalanında karşılan şehidin naaşı, uzun bir araç konvoyu eşliğinde Nazilli’nin İstiklal Mahallesi 520 Sokak'ta bulunan baba ocağına getirildi. 
Son kez baba ocağına getirilen şehit Uzman Çavuş Mehmet Dinek için okunan duanın ardından helallik alındı. Şehidin naaşına son kez sarılıp öpen baba Kenan, anne Sezgül ve kız kardeş Nimet Dinek, gözyaşlarına hakim olamadı. Taziye nedeniyle, şehit evinin hemen karşısındaki İstiklal İlkokulu 1 günlüğüne tatil edildi. 
Binlerce vatandaşın helallik verdiği şehit Mehmet Dinek'in naaşı, daha sonra son yolculuğuna uğurlanacağı Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Çallı köyüne karayoluyla uğurlandı. 
Törene; Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, askeri erken ve binlerce vatandaş katıldı. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER