Sel Çameli’nin iki mahallesini vurdu
ACIPAYAMDenizli’de yerel olarak etkisini sürdüren şiddetli yağışlar, Çameli’nin Belevi ve İmamlar mahallelerini vurdu. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sel baskınlarının yaşandığı mahallelerin yardımına koştu.
Denizli’de sağanak yağış etkisini göstermeyi sürdürüyor. Dün öğleden sonra başlayan sağanak yağış, Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili oldu. Yerel şiddetli sağanak yağış, özellikle Belevi ve İmamlar mahallerini vurdu. Oluşan sel sonrası bazı ahır ve evleri su bastı, ekili araziler su altında kaldı. Çameli Belediyesi ekipleri, sel baskınlarından etkilenen iki mahalle için seferber oldu. Çizmesini giyerek afet bölgesine giden AK Partili Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yapılan çalışmaları yerinden yönetti. Su baskınlarının yaşandığı bölgelerde tahliye işlemi yapan ekipler, selin getirdiği taş parçaları ve çamurları temizledi.
Belevi ve İmamlar mahallelerine geçmiş oldun dileklerini ileten Başkan Arslan, “İlçemizde dün öğle saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrası Belevi ve İmamlar mahallerimizde sel taşkını yaşandı. Taşkının sebep olduğu selde herhangi can kaybı olmaması tesellimiz. Afet sonrası iki mahallemizde incelemelerimizi gerçekleştirerek Belediyemiz ve Büyükşehir ekiplerimiz ile ivedilikle çalışmalarımızı başlattık. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması temennisiyle Belevi ve İmamlar mahallelerindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden korusun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.