© Haber Acıpayam 2022

Şemikler şampiyonluk parolasıyla güç depoluyor

Denizli U16 ligi C Grubunu 10. hafta itibariyle 30 puan ile lider olarak tamamlayan Şemiklerspor, deprem nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Oynadığı tüm maçları kazanan ve hedefini Denizli’de ilk üç takım arasına girerek Türkiye Şampiyonası grup finalleri olarak belirleyen Şemiklerspor, hazırlık çalışmaları çerçevesinde Denizlispor U16 takımı ile hazırlık maçında karşılaştı. Hazırlık maçını ve ligi değerlendiren Teknik Sorumlu Şaban Mergen deprem nedeniyle üzüntülerini dile getirerek, “Maalesef ülkemizdeki felaket hepimizi çok üzdü. Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Liglere ara verildi. Ama biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. U 16'da Türkiye finallerine gitme hedefimiz var. Bugün de bir hazırlık maçı yaptık. Kendi adımıza iyi bir sonuç. İyi bir mücadele oldu. İyi çalışıyoruz. Hedefimize ulaşabileceğimize inanıyoruz. Sakatlık vermeden umuyoruz ki play-off’lara kalırız” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.

Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor

LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.

Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu

Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.

Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER