Serada cansız bedeni bulunan çiftçinin şüpheli ölümünde 3. kez gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
ACIPAYAMÇameli ilçesinde kayıp olarak aranan ve 11 gün sonra serada ölü olarak bulunan 62 yaşındaki İsmail Ceylan’ın olayı ile ilgili 3. kez gözaltına alınan kişi, çiftçiyi öldürdüğü iddiasıyla tutulandı.
Olay, Çameli ilçesi Bıçakçı Mahallesinde meydana geldi. 62 yaşındaki İsmail Ceylan, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü evden ayrıldı. Ceylan’dan haber alınamaması üzerine aile ihbarda bulundu. Harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, Ceylan için arama çalışması başlatmıştı. Arama çalışmalarının 11’inci gününde Ceylan, evine 400 metre uzaklıkta bir serada ölü olarak bulundu.
Ceylan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Ceylan’ın cenazesi aile yakınları tarafından alınarak Bıçakçı Mahallesi Mezarlığına götürülüp son yolculuğuna uğurlandı.
3. kez gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
Ceylan’ın evinde yapılan aramada bir valiz hazırladığı ve bir not yazdığı tespit edildi. Notta, “Eğer ölürsem ölümümden yazdığım isimler sorumludur” ibaresinin ve 4 kişinin isminin yer aldığı belirtildi. Yaklaşık 2-3 aydır köye gelip gittiği öğrenilen Serkan B.’nin (41) Ceylan’ın yanında kaldığı öğrenildi. Yaşanan olaylar sonrası daha önce 2 kez gözaltına alınan Serkan B., 3. gözaltı sonrası adliyeye sevk edildi. Yapılan araştırmalar ve telefon görüşmeleri kaydının incelemesinin ardından dün gece nöbetçi mahkeme tarafından Serkan B., kasten yaralama ve ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.