SICAK BİR YUVAYA KAVUŞTULAR
ACIPAYAMAcıpayamlı işadamı Hüseyin Cansız' ın Karaismailler Mahallesinde yaptırmış olduğu evin eşyalarını da Acıpayam Belediyesi karşıladı.
Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Şubesi Karaismailler Mahallesinde yapılan evi baştan sona eksiksiz olarak ihtiyaçları karşıladı.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "İşadamı Hüseyin Cansız kardeşimiz örnek bir davranış sergileyerek ihtiyaç sahibi bir ailemize bir ev yaptırdı.Bizde Sevgi Eli Şubesi olarak evin tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Büyükşehir Başkanım Sn. Osman Zolan'a bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim. Her zaman Acıpayamlı kardeşlerimizin yanındayız,güle güle otursunlar" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.