Soba kovasından çıkan yangında aileyi komşuları kurtardı
ACIPAYAM Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde evin balkonunda bırakılan soba kovasından çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Evinde yangın çıktığını öğrenen vatandaş eşi ve çocukları için işini bırakıp koşarak geldi.
Yangın, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde ısınmak için soba kullanan Özkan Tıkmaz’ın eşi, soba kovasını değiştirmek balkona çıkardığını belirtti. Balkonda bulunan soba kovasından yayılan ısı ile balkon perdesi alev aldı. Balkonda yazdan kalma eşyaların bulunduğunu belirten Tıkmaz, evde ailesinin olduğunu ve komşuların yardımıyla dışarı çıktıklarını belirtti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, evde soğutma çalışması gerçekleştirdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.
“Eşim ve çocuklarım vardı, komşular çıkarttı”
Evde kirada kaldığını, işte çalıştığı sırada yangın çıktığını öğrendikten sonra eşi ve çocukları için koşarak eve geldiğini Özkan Tıkmaz, “Sobanın külünü soğutma yapıyorduk. Yazdan kalan eşyalar alev almasından dolayı böyle bir yangın çıktığını düşünüyoruz. Kendim işteydim, hanımım buradaydı cana gelmesin. Eşim ve çocuklarım vardı, komşular çıkarttı” dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.