Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzalandı.
ACIPAYAM️Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) İl Başkanı Osman Kurt, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni (SDS) imzaladı.
Belediye personelinin de katılımıyla imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile 69 memurun haklarında önemli kazanımlar elde edildi.
İmza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen İl Başkanı Osman Kurt, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Başkan Şevkan'a teşekkür ederek, sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.
Sosyal Denge Sözleşmesi’nin personeline hayırlı olmasını dileyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Başkan Şevkan, “Çalışmalarımıza el ele vererek hep birlikte devam edeceğiz. Bem-Bir-Sen İl Başkanımız Sayın Osman Kurt ve Sendika temsilcimiz Veteriner Hekimimiz Uğur Toscalı'ya teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.