Sosyal yaşam merkezleri dezenfekte ediliyor
ACIPAYAMYeni normal döneme geçişle beraber geçici süre kapatılan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Yenişehir ile Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi dezenfekte edilerek hizmete açılıyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni normal döneme geçişle beraber geçici süre faaliyetleri durdurulan sosyal yaşam merkezleri, kurs merkezleri ve kültür evlerinde dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Bu kapsamda koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla geçici süre faaliyetleri durdurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Yenişehir El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi ve Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Tesisler Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle hijyenik hale getirildi.
Tüm tedbirler alındı
Dezenfeksiyon çalışmalarının ardından eski vali konağının bulunduğu alanda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi vatandaşların kullanımına sunuldu. Tesiste İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda tüm tedbirler alınarak hizmet verilmeye başlandı. Yenişehir El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi ile Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi yeni dönem planlamaların yapılmasının ardından faaliyetlerine başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri söz konusu tesislerde dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak yapacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.