© Haber Acıpayam 2022

Stat ışıkları yanmayınca maç karanlıkta oynandı

Denizli U-15 Play-Off A Grubunda İncilipınargücü Gençlikspor Kulübü, Kaptanspor maçının, stat ışıkları yanmadan karanlıkta oynatılmasına her iki kulüpten tepki geldi.

Denizli U-15 Play Off A Grubunda İncilipınargücü Gençlikspor Kulübü ile Kaptanspor karşı karşıya geldi. Şirinköy Stadı’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmada, stat ışıklarının maçın bitimine 2 - 3 dakika kala açılması tartışmalara neden oldu. Karşılaşmada maçın bu şartlarda oynanmaması için ısrarla hakemlere çağrıda bulunan her iki takım teknik heyet ve yöneticileri, maçın bitiminde hakemlere tepki gösterdi. Maçı izlemeye gelen futbolcuların aileleri ve taraftar da maçın karanlıkta oynatılmasının yanlış bir karar olduğunu belirtti.

Kaptanspor Kulüp Başkanı Metin Küçükşahal, uzun süren bir çalışma ve emek sonucunda iyi bir U15 takımı hazırladıklarını söyledi. Hedeflerinin Türkiye şampiyonası grup finallerine gitmek olduğunu açıklayan Küçükşahal, “Hedefimize tam olarak yaklaşmışken, bu kadar önemli bir karşılaşmanın bu şartları oynanması tamamen emek hırsızlığıdır. Maçın ikinci yarısı karanlıkta oynandı. Futbolcular topu görmekte zorluk çektiler. Maçı oynayan her iki takım yöneticileri olarak bu şartlarda maçın oynanamayacağını hakem heyetine iletmeye çalıştık, çağrıda bulunduk. Ancak hakem heyeti maçı devam ettirdi. İnsanların bir birini görmekte zorlandığı karanlıkta bir maç oynandı. Futbol oynanması için gereken şartların oluşmadığı bir maç oynandı. Denizli’de futbolu yönetenlerin bu maçı uygun şartlarda tekrar oynatmasını bekliyoruz ”dedi.

Maçın ikinci yarısı başlamadan yağış nedeniyle havanın erken karardığını ve ışık olmadan maçın oynanamayacağını stat görevlisi vasıtasıyla hakem heyetine ilettiklerini savunan Küçükşahal, ancak hakem heyetinin bunu dikkate almadığını iddia ederek; “Futbol bilgili ve ilgili sorumluluk sahibi yönetici ve paydaşları ile iyi bir seviyeye gelir. Bu bakış açısı ve sorumluluk anlayışı ile bu işler çok zor. Bu kadar önemli maça 17 yaşında maç tecrübesi olmayan hakemlerin atanması sorumsuzluktur. Gelinen durum itibari ile Kaptanspor olarak bu olaydan zarar gördük. Bu nedenle gerek Futbol İl Hakem Kurulunun gerekse Denizli ASKF Başkanlığı ve Futbol il temsilciliğinin üzerlerine düşeni yapmalarını bekliyoruz. Bu maçta hakem hatası olduğundan maçın ikinci yarısından itibaren tekrarlanmasını istiyoruz. Aksi durumda konuyu futbol federasyonuna kadar götüreceğimizi gerekli yasal haklarımızı arayacağımızı söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER