Tarihi antik kentte korkutan yangın
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Hierapolis Antik Kenti bölgesinde çıkan örtü yangını paniğe yol açtı.
Edinilen bilgiye göre; Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Pamukkale yakınlardaki Hierapolis Antik Kenti bölgesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kuru otların tutuşmasıyla başlayan örtü yangını, kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye giden ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Antik tiyatronun surlarına kadar dayanan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu antik kentte sıçramadan söndürüldü.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.