Tekeri kopan otomobil karşı şeride geçip 2 araca çarptı
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, orta refüje çarparak karşı şeride geçti. Tekeri kopan otomobilin, iki araçla kafa kafaya çarpışıp ortalığı savaş alanına çevirdiği anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezine doğru seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce orta refüje çarptı. Orta refüjün üstünden hızla geçen otomobil karşı seride geçtiği esnada aracın kopan tekerleği ile parçaları yola savrulurken, ilk otomobile sonra açık kasa kamyonet ile kafa kafaya çarparak durabildi. Kazaya ilk müdahalede bulunan diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi.
Sağlık ekibi, otomobilde bulunan 2 yaralı ile kamyonetteki 1 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Kazada kullanılamaz hale gelen araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.