© Haber Acıpayam 2022

Ticari taksiye tüfekle ateş açtılar

Denizli’de kimliği belirsiz kişiler tarafından ticari bir taksiye tüfekle ateş açıldı. Olayda can kaybı ve ya yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ticari taksiden inerek apartmana girdiği sırada kimliği henüz belirlenmeyen kişi ve ya kişiler bulundukları otomobilden park halindeki 20 T 0013 plakalı araca pompalı tüfekle 2 el ateş etti. Saçmaların isabet ettiği aracın sol ön ve arka kısmında hasar oluştu. Silah sesini duyanlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Şans eseri araçta kimsenin bulunmaması olası can kaybının önüne geçerken olayda yaralanan olmadı. Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER