© Haber Acıpayam 2022

Tır kontrolsüz kavşakta işçi servisine çarptı: 2’si ağır 17 kişi yaralandı

 Denizli’nin Honaz ilçesinde kontrolsüz kavşaktan dönüş yapmak isteyen tırın işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 17 kişi yaralandı.

Kaza, sabah 07.30 sıralarında Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; A.K. idaresindeki 01 AL 511 plakalı tır, kontrolsüz kavşaktan dönüş yapmaya çalıştığı esnada Denizli'den OSB'ye işçi götüren E.B. idaresindeki 20 UA 233 plakalı servis midibüsüne yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis aracı, 50 metre sürüklenerek yan yattı. Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Can pazarının yaşandığı kazada itfaiye ekipleri, servis aracında sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştı. Servis aracında bulunan 23 kişiden yaralanan 17’si, ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. Kaza sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, tır şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, kaza sonrası hastaneye kaldırılan 17 yaralıdan 2 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğunu, diğer yaralıların ise durumun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER