© Haber Acıpayam 2022

Tıra çarpan otomobil şarampole devrildi: 2 ağır yaralı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kavşakta kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin ters dönüp şarampole devrildiği kazada iki kişi ağır yaralandı.

Kaza, Sarayköy ilçesi Kumkısık Kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre; Denizli yönüne seyir halinde olan 20 AHM 718 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolsüz bir şekilde ilerlemeye başladı. Bir süre bu şekilde ilerleyen otomobil, karşı yönden gelen 07 AA 778 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yol kenarına ters devrilirken, tır ise savrularak yol kenarına çıkabildi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibi, otomobil içerisinde bulunan 2 ağır yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Kazaya karışan araçlar, çağrılan çekici yardımıyla yoldan güvenli bir şekilde alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER