Tırın arkadan çarptığı traktördeki karpuzlar yola saçıldı
ACIPAYAMDenizli’nin Acıpayam ilçesinde karpuz yüklü traktöre aynı yönde seyir halinde olan tır arkadan çarptı. Karpuzların yola saçıldığı kazada traktör sürücüsü yaralandı.
Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Pınaryazı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde tarlasındaki karpuzları toplayan Emin Çiftçi (53), 20 Y 0039 plakalı traktörüyle yola çıktı. Denizli - Antalya Karayolunda seyir halinde olan Çiftçi’nin kullandığı traktöre, aynı yönde giden A.K. idaresindeki 35 ASB 44 plakalı tır arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör sürücüsü savrulurken, karpuzlar ise yola saçıldı. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri, traktör sürücüsünü Acıpayam Devlet Hastanesine yaralı olarak kaldırdı. Tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, karpuzların kapladığı yol ise görevliler tarafından temizlendi. Araçların yoldan kaldırılmasıyla bir süre tek taraflı kapatılan yolda trafik tekrar normal olarak sağlandı.
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.