© Haber Acıpayam 2022

TOKİ, DENİZLİ'DE 938 KONUTU SATIŞA ÇIKARDI

TOKİ, DENİZLİ'DE 938 KONUTU SATIŞA ÇIKARDI / MÜRACATLAR 31 OCAK'TA SONTOKİ tarafından Denizli'nin Kayaköy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 938 konutun satışı için müracaatlar başladı. 240 aya kadar vade ile satışa sunulan konutların başvuruları 31 Ocak 2020'ye kadar tüm Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilecek.

TOKİ, DENİZLİ'DE 938 KONUTU SATIŞA ÇIKARDI

MÜRACATLAR 31 OCAK'TA SON

TOKİ tarafından Denizli'nin Kayaköy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 938 konutun satışı için müracaatlar başladı. 240 aya kadar vade ile satışa sunulan konutların başvuruları 31 Ocak 2020'ye kadar tüm Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde 1. ve 2. bölge toplu konut uygulamaları kapsamında üretilen 938 konut satışa sunuldu. 2+1 ve 3+1 şeklinde satışa sunulan toplam 938 toplu konutun 205'inin alt gelir grubunu kapsadığı ifade edilirken, müracaatların T.C. Ziraat Bankası AŞ'nin tüm şubelerinden yapılabileceği belirtildi. 2+1 alt gelir grubuna hitap eden 205 konutun müracaat bedelinin 1000 TL; 668'i 2+1, 65'i ise 3+1 olmak üzere toplam 733 konutun müracaat bedelinin ise 2000 TL olduğu kaydedildi. "Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri", "En az % 40 Engelli Vatandaşlar" ve "Diğer alıcı adayları” olmak üzere 3 ayrı kategoride sunulan konut satış müracaatlarının 31 Ocak 2020'ye kadar devam edeceği açıklandı.

Ayrıntılar www.toki.gov.tr'de

Alt gelir grubuna yönelik sunulan 205 konutun yüzde 12 peşinat üzerinden 180 ay veya 240 ay vade ile satışa sunulacağı, diğer 733 konutun ise yüzde 10 peşinat üzerinden 96 ay, yüzde 15 peşinat üzerinden 108 ay veya yüzde 25 peşinat üzerinden 120 ay taksitle satışa sunulacağı ifade edildi. Satışa sunulan konutlarla ilgili tüm ayrıntılara www.toki.gov.tr adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

Kuralar 10 Şubat'ta

Proje kapsamında satışa sunulan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurasının" 10 Şubat 2020 tarihinde çekileceği açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER