© Haber Acıpayam 2022

Trafikte ilerleyen otomobil alevlere teslim oldu

Denizli’de trafiğin yoğun olduğu noktada giden otomobil, bir anda alevlere teslim oldu. İlk müdahaleyi diğer sürücülerin yaptığı olay yerinde araç kullanılmaz hale geldi

Yangın, Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kent trafiğinin yoğun odu noktalardan biri olan Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde otomobilden duman yükselemeye başladı. Sürücüsünün aniden durdurduğu otomobilde dumanlar yerini alevlere bıraktı. İlk müdahaleyi çevredeki diğer sürücülerin yaptığı olay yerine itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Bölgeye giden itfaiye ekipleri, yanan aracı kısa sürede söndürdü. Trafik ise bir süreliğine diğer şeritlerden sağlandı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı otomobil kullanılamaz hale geldi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER