© Haber Acıpayam 2022

Traktör kazasında yaralanan sürücü kurtarılamadı

Denizli’nin Buldan ilçesinde traktörüyle tarlaya giderken ağaca çarpan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, dün sabah saatlerinde Buldan ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; traktörüyle tarlasına giden Savaş Çetinkaya (47), bir anlık dikkatsizliği sonucu aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan traktör, yolun kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Şiddetli çarpmanın etkisiyle traktör ikiye ayrılırken, vücudundan ve baş kısmından yaralanan Savaş Çetinkaya, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Ağır yaralanan sürücü, doktorların tüm müdahalesine rağmen bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Savaş Çetinkaya’nın cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER