© Haber Acıpayam 2022

TÜM KARDEŞLERİMİZİ ACIPAYAM BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZA BEKLİYORUZ

Sevgili Acıpayam'ın aydınlık yüzlü insanları son günlerde sosyal medyadaki bazı olumsuz yazılar ve yorumlar bizleri üzmüştür.

 

Saygıdeğer Engelli kardeşlerim, arkadaşlarım ; Acıpayam Belediyemiz çatısı altında ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZI açtık.

 

ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZ'ın kapısı hiç bir siyaset gözetmeksizin 7'den 70'e tüm engelli ve engelsiz kardeşlerimize ile ailelerine sonuna kadar açıktır.

 

Gelin bir olalım, birlikte olalım bu yolda engelleri hep beraber açalım.Kin,nefret ve hırs hiç bir zaman yapmadık ve yapmayacağız.

 

Daha iyi ,daha kaliteli hizmetler ve projeler sunmak için sizleri ACIPAYAM BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM PARKIMIZA bekliyorum.

 

Bu konuda her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olan Acıpayam Belediye Başkanımız Sn.Dr.Hulusi Şevkan'a engelli kardeşlerim adına sonsuz teşekkür ediyorum.

Acıpayam Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı kimsenin elinden alındı diye bir şey asla söz konusu bile olamaz. Saygılarımla...

 

Birgül BURHAN

Acıpayam Belediye Meclis Üyesi, Acıpayam Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı Sorumlusu

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER