Turan Ethno Folk Band, 12 Ekim’de Denizli’de sahne alacak
ACIPAYAMDenizli’de Türk dünyası rüzgarı esecekDenizli Büyükşehir Belediyesi, Kazakistan Cumhuriyeti Denizli Fahri Konsolosluğu ve Türk Ocakları Denizli Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü kapsamında dünyaca ünlü Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band’ı Denizlililerle buluşturacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kazakistan Cumhuriyeti Denizli Fahri Konsolosluğu ve Türk Ocakları Denizli Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında çok özel bir konser organizasyonuna imza atacak. Dünyaca ünlü Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band Denizli’de sahne alacak. Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band bu kapsamda 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 20.00’deBüyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda sahne alacak. Eski ulusal çalgı seslerini çağdaş uygulama ve yorumla buluşturacak Turan Ethno Folk Band, konserde geleneksel Türk ezgileri seslendirecek. Ücretsiz konsere tüm Denizlilerin davetli olduğu kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.