© Haber Acıpayam 2022

Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayımladığı mesajla Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümünü kutladı. Desteğini halktan, gücünü kanunlardan alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıldır devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan hiç çekinmediğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Devletimizin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan polis teşkilatımız ülkemizin en köklü kuruluşlarındandır. 177 yıllık bu köklü geçmişiyle, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi için görev yapan Türk Polis Teşkilatımız her zaman milletimizin gururu olmuştur, olmaya da devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

Günün koşullarına uyarak yaptığı yeniliklerle her geçen gün kendini geliştiren Türk Polis Teşkilatı’nın suçun önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalarla tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyesi olarak polis teşkilatımızla her konuda işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesinde; vatandaşlarımızın huzur ve güveni için büyüközveriyle çalışan başta Denizli Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vazifeleri sırasında şehadete yürüyen tüm kahraman polislerimize Allah’ tan rahmet, gazilerimize ise sağlık ve sıhhat diliyorum."

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER