© Haber Acıpayam 2022

Türkiye Karate Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Türkiye Karate Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 25-30 Nisan tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek organizasyona 81 ilden yaklaşık 5 bin civarında sporcu, idareci, antrenör, hakem ve sporcu velisi katılacak.

Türkiye Karate Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 25-30 Nisan tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak. Dev şampiyonanın koordinasyonunu yürütecek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından günlerdir devam eden hazırlıklar tamamlandı. Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda 6 tatamide gerçekleşecek yarışmalar için şampiyonanın açılışı bekleniyor.

2009-2016 yılları arası doğumlu sporcuların katılacağı şampiyona için an itibariyle 3680 sporcunun kayıt yaptırdığı; idareci, antrenör, ulusal hakemler ve izlemeye gelecek sporcu aileleriyle yaklaşık 5 bin kişinin Türkiye Şampiyonası için Denizli’de olacağı kaydedildi. Yarışmaların teknik toplantısı bugün Pamukkale Yurdu Sosyal Tesislerinde yapılacak.

Yarışmaların müsabaka programı belli olurken kata ve kumitede tartıların ardından sikletlerine göre sporcular tatamiye çıkacak. Tüm sporcuların yer alacağı yarışmaların açılış seremonisi ise 26 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER