© Haber Acıpayam 2022

ÜMİT GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Askeri görevini yaptığı Kırklareli’nde iki gün önce nöbet sırasında intihar eden piyade er Ümit Ünlü, Çameli İlçesi’nde askeri törenle toprağa verildi. Cenazesi evlerine getirilen Ümit Ünlü’nün annesi Sevil ve babası Süleyman Ünlü, tek çocuklarının tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Ünlü’nün cenaze namazı ilçe meydanında kılındı, cenazesi yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı askeri törenle toprağa verildi.

 Ailenin tek çocuğu olan ve terhisine altı ay kalan 21 yaşındaki piyade er Ümit Ünlü, iki gün önce askeri görevini yaptığı Kırlareli’de 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Ersin Kışlası’nda nöbet tutarken G3 piyade tüfeğini çenesinin altına dayayıp ateş ederek intihar etmişti. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılırken, intihar nedeni belirlenemeyen Ümit Ünlü, baba ocağı Çameli’de gözyaşları arasında askeri törenle toprağa verildi. Olaydan bir gün önce babasıyla telefonda konuştuğu ve Haziran ayında izine geleceğini söylediği öğrenilen piyade er Ümit Ünlü’nün cenazesi önce baba evine getirildi. Çameli Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi baba Süleyman Ünlü ve anne Sevil Ünlü, tek çocuklarının bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Anne Sevil Ünlü, ve yakınları ağıtlar yaktı. Ünlü’nün cenazesi dualar okunduktan sonra cenaze namazının kılınacağı Cumhuriyet Meydanı’na getirildi.
Cenaze törenine katılımın fazla olması nedeniyle cenaze namazı saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda kılındı. Ünlü’nün cenaze namazına Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, askeri yetkililer, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, kaymakam Serdar Demirhan, ailesi, yakınları ile çevre köylerden yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Cenaze namazının ardından Ünlü’nün cenazesi Yunuspınarı Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Ünlü’nün ticaretle uğraşan babası Süleyman Ünlü, oğluyla olaydan bir gün önce telefonla görüştüklerini, haziran ayında izine geleceğini, ayakkabı bile alacağını söyledi. Ünlü’nün tek çocuğunun izine gelmesi nedeniyle kurbanlık koyun bile satın aldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER