ÜSTEĞMEN ÖRDEK AVLARKEN NEHRE DÜŞÜP KAYBOLDU
ACIPAYAMDenizli’nin Sarayköy ilçesindeki Menderes Nehri’nde içinde Üsteğmen Burak İz’in de bulunduğu bot alabora oldu. Diğer 3 kişi sazlıklara da tutunarak nehirden çıkarken, Burak İz nehirde kayboldu. Olayın ardından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.
Olay sabah saatlerinde Denizli’nin Sarayköy ilçesi yakınlarındaki Menderes Nehri’nde meydana geldi.İstanbul’da görev yaptığı öğrenilen Pilot Üsteğmen Burak İz (26) ve arkadaşları Özgür Kaval, Önder Kaval, İsmail Kaval’la ördek avına çıktı. Nehirde ördek avlarken, olumsuz hava şartlarının da etkisiyle bot bir anda alabora oldu. Yaşanan olayın ardından Üsteğmen Burak İz, nehirde bir anda kaybolurken, diğer arkadaşları sazlıklara da tutunarak nehirden çıkmayı başardı. Üsteğmen Burak İz’i bulamayan arkadaşları durumu jandarma ve arama kurtarma ekiplerine bildirdi.
Olayın duyulmasının ardından nehir kenarına UMKE, AFAD, Jandarma ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi. Olayın meydana geliş biçimi ile ilgili olay yerinde bilgi alan ekipler, akıntının fazla olması nedeniyle Aydın’a da bilgi verdi. Su altı arama kurtarma ekibi de özel kıyafetlerini giyerek nehre açıldı. Menderes Nehri’nin bulanık sularında arama yapan ekiplerin arama çalışmaları sonuç vermedi. Geniş bir alanda yapılan aramalara katılan Jandarma ekipleri karada Üsteğmen Pilot Burak İz’i arıyor.
Kabaağaç Mahalle Muhtarı Süleyman Ay, ‘’4 arkadaş ördek avı için gelmişler. Daha sonra da nehre açılmışlar.Olayın ardından 3 kişi çıkmış nehirden ancak üsteğmen kayıp. Hemen çalışmalar başladı. Aranıyor. Nehir de çok bulanık. Akıntı fazla. İnşallah sağlıklı şekilde ulaşılır’’dedi.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.