Üçgen’de geri sayım
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Üçgen Köprülü Kavşakları projesi devam ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde sonlandırmak amacıyla hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sürüyor. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşakları projesinin tamamlanmasıyla bölgedeki trafik yoğunluğu bitecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmaların devam ettiği Üçgen Köprülü Kavşaklarını inceledi. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve çalışanlar eşlik etti. Yapımına başlanan İzmir-Antalya arası transit geçişi sağlayacak köprüde inceleme yapan Başkan Zolan, “Milletimize söz verdiğimiz şekilde projemize devam ediyoruz” dedi. Üçgen’in Denizli’de bütün yolların kesiştiği yer olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Burada sinyalizasyon sistemi ile uzun dakikaları bulan bekleme süreleri vardı. Vatandaşlarımız buradaki trafik sıkıntısının çözülmesini istemiş biz de söz vermiştik. Çok şükür başladık ve hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Belirli bir aşamayı geçtik, ilk olarak bu bölgede zemini güçlendirmek için 550’yeyakın kazık çakıldı” dedi.
“Trafik akışını rahatlatacak”
Bölgede zeminin sağlamlaştırıldığını vurgulayan Başkan Zolan, “Köprülerin ve yolların oturacağı alanlar sağlamlaşmış oldu. Şimdi köprülerin başlangıcındayız. Denizli’de ilk kez uygulanacak olan ard germe köprü burada yapılacak. Bu sistemle birlikte göze hitap eden daha estetik daha geniş, bir yapı meydana getireceğiz. Etaplar halinde yapılmaya devam edilecek. Ben şimdiden şehrimize hayırlı olsun diyorum. Burası Denizli’ye çok yakışacak ve kentimizin trafik akışını rahatlatacak. Her türlü imkanın ve teknolojinin kullanıldığı bir kavşak olacak. Tamamlandığında vatandaşlarımız ışıkta beklemeden yollarına gidebilecek. En yakın zamanda hizmete almak için gece gündüz çalışıyoruz.”
İlginizi Çekebilir
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.
Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.