Uluslararası Tiyatro Festivali kapalı gişe devam ediyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin 1984 yılında başlattığı, bu yıl ise 34.’sünü düzenlediğiDenizli Büyükşehir BelediyesiUluslararası Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye ile birlikte Azerbaycan, KKTC, Kırgızistan ve Katar'dan olmak üzere toplam 23 tiyatro grubu Denizli merkezin yanı sıra ilçelerde de seyircisiyle buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu ile Denizli’nin meydanlarında sahneye taşınan oyunlar yoğun ilgi çekiyor. Denizli merkezin yanında Azerbaycan Devlet Kültür ve Güzel Sanatlar Sabah Grupları Oyunculuk Bölümü“Fırtına” adlı oyunu Sarayköy’de, Kocaeli Sırf Tiyatro Grubu “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunu Tavas’ta ve Antalya Kepez Belediyesi “Nalınlar” adlı oyununu Çivril ilçesinde seyircisi ile buluşturdu.
Festival Pazartesi son buluyor
İzmir’den festivale katılan İlker Kılıçer, Kınıklı Amfi Park’ta pandomim gösterisi ile de büyük beğeni topladı. 13 Haziran Pazartesi günü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun “Bir Adam Yaratmak” adlı oyunu ile perdelerini kapatacak festivaldeki oyunlarla ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyona http://tiyatro.denizli.bel.tr ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu gişesinden ulaşabiliyor.
FESTİVAL PROGRAMI
11 Haziran 2022 Cumartesi
Çınar Sanat Atölyesi(KONYA)
‘’NAAŞ-I MUHTEREMLER’’ SAAT: 15.00
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.