© Haber Acıpayam 2022

UNESCO ödüllü Hayri Dev’in eşi vefat etti

UNESCO tarafından 'Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı' seçilen Hayri Dev’in eşi Leman Dev (90), kalp yetmezliği ve KOAH hastalığı nedeniyle 10 gündür tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

UNESCO tarafından 'Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı' seçilen Hayri Dev’in eşi Leman Dev (90), yaşadığı kalp yetmezliği ve KOAH hastalığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Hastanede 10 gündür tedavi gören 6 çocuk annesi Leman Dev, rahatsızlanması sonucu doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını kaybetti. Leman Dev’in cenazesi bugün yaşadığı Çameli Gökçeyaka Mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Taşavlu Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER