© Haber Acıpayam 2022

Ünlü şair ve yazar Genç, Büyükşehir’le Ramazan’ın konuğu oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan programlarında bu kez ünlü şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Denizlililerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.Prof. Dr. Genç, insanın hayatının güzelleşmesi için güzellikten yana tavır alması, iyi, güzel ve doğrudan yana fiiller içerisinde olması gerektiğini söyledi. Nurullah Genç, Denizlililere çok sevilen şiirlerini seslendirerek, katılımcıların gönüllerinde iz bıraktı.

Büyükşehir’le Ramazan’da son program Cumartesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, program sonunda etkinliğe katılan izleyicilere ve ünlü şair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’e teşekkür etti. Herkesin şimdiden Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik eden Değirmenci, Prof. Dr. Genç’e günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide verdi. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan’ın son programı 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 22.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi ve Aykut Kuşkaya, tasavvuf müziği konseri verecek. Ücretsiz konsere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER