© Haber Acıpayam 2022

Uslanmaz hırsız yakalanmamak için kavurucu sıcakta parka giydi

Denizli’nin Çal ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan şüpheli, yakalanmamak için sıcak havada parka giyse de JASAT’ın takibinden kaçamadı. Yaşının 2 katı kadar 76 suç kaydı olan şüphelinin, cezaevinden tahliye olmasının ardından yine hırsızlık yaptığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Çal ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılması için Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını titizlikle inceleyen jandarmanın dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), hırsızlık olayını Mustafa O.’nun gerçekleştirdiği tespit etti. Hırsızlık şüphelisi, JASAT ve İlçe jandarma Komutanlığı ekiplerinin Çivril ilçesindeki adresine yapılan operasyonla yakalandı.

Kavurucu sıcakta parka giydi
Gözaltına alınan şüpheli 33 yaşındaki Mustafa O.’nun benzer suçlardan 76 ayrı suç kaydının daha bulunduğu tespit edildi. Karıştığı benzer bir su nedeniyle geçtiğimiz yıl Ağustos ayında da aynı adreste gözaltına alınan Mustafa O.’nun tutuklandıktan 6 ay sonra tahliye edildiği ve tahliye olmasının ardından yine suça karıştığı ortaya çıktı. Serbest kaldıktan işlediği motosiklet hırsızlığı suçundan yenden cezaevine gönderilen şüpheli Mustafa O.’nun, yakalanmamak için 38 derece sıcakta parka giydiği gibi ilginç anlar ise kameralara yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER