© Haber Acıpayam 2022

Üst geçitler hayat kurtarıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar kente kazandırdığı 14 yaya üst geçidi, ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar kente kazandırdığı 14 yaya üst geçidi, ulaşımda büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor. Vatandaşların can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için bu eserleri Denizli'ye kazandırdıklarını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımları kapsamında trafikte yayaların geçişini daha güvenli hale getirmek amacı ile bugüne kadar kente 14 yaya üst geçidi kazandırdı. Çevre yolları başta olmak üzere özellikle şehir trafiğinin hızlı olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler trafikte büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önledi. Araç akışının yoğun olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler ile bölge insanının trafik güvenliği sağlanırken istanbuline.com/istanbul/avcilar-escort bu eserler Denizli'nin giriş çıkışlarına da bambaşka bir görünüm kazandırdı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda şehre Deliktaş, Pelitlibağ, İncilipınar, Kayıhan, Dokuzkavaklar, Yunus Emre, Hastane, Üniversite, Sevindik, Karşıyaka, Bakırlı, Şehit Er Doğan Acar ve Üçgen (2) olmak üzere bugüne kadar 14 yaya üst geçidi yaptı. 

“Denizlimize yakışanı yaptık”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yoğun trafik akışının olduğu bölgelerde vatandaşlarımızın can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için bu eserlerimizi şehrimize kazandırdık. Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. Son olarak Üçgen Köprülü Kavşakları’nda yayaların daha güvenli olması için yaptıkları 2 adet yaya üst geçidinin de faaliyete geçtiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Hemşehrilerimizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Biz 'hizmet etmek için varız', dedik. Büyükşehir daha büyük hizmetler yapmaya devam edecek" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

TÜM HABERLER