© Haber Acıpayam 2022

Üst yapıda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından başladığı üst yapı çalışmalarını birer birer bitiriyor. Bu kapsamda Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, sariyer Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi ile 3384 Sokak ve 1271 Sokak'ın üst yapısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmalarını bitirerek trafiğe açtı.

Denizli modern yollara kavuşuyor 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yapılan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi’ne 270 ton asfalt döküldü. Fatih Mahallesi ile YSE, Antalya, Muğla yolu arasında bağlantıyı sağlayan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. bayrampasa Öte yandan Fatih Mahallesi'nde daha önce 1. kısmı bitirilen 1925 Sokak'ta tamamlanarak hizmete girdi. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda yine parklanma alanları yapıldı. 

“Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan bölgelerde başladıkları üst yapı çalışmalarının da sonuna gelindiğini ifade etti. Başkan Zolan, “Altyapısını tamamladığımız bölgelerde başladığımız üst yapı çalışmalarımızın da sonuna geliyoruz. Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor. Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. buyukcekmece Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER