© Haber Acıpayam 2022

Üst yapıda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından başladığı üst yapı çalışmalarını birer birer bitiriyor. Bu kapsamda Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, sariyer Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi ile 3384 Sokak ve 1271 Sokak'ın üst yapısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmalarını bitirerek trafiğe açtı.

Denizli modern yollara kavuşuyor 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yapılan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi’ne 270 ton asfalt döküldü. Fatih Mahallesi ile YSE, Antalya, Muğla yolu arasında bağlantıyı sağlayan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. bayrampasa Öte yandan Fatih Mahallesi'nde daha önce 1. kısmı bitirilen 1925 Sokak'ta tamamlanarak hizmete girdi. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda yine parklanma alanları yapıldı. 

“Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan bölgelerde başladıkları üst yapı çalışmalarının da sonuna gelindiğini ifade etti. Başkan Zolan, “Altyapısını tamamladığımız bölgelerde başladığımız üst yapı çalışmalarımızın da sonuna geliyoruz. Denizlimizin güzelliği gün geçtikçe artıyor. Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. buyukcekmece Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER