USTAYA VEFA
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ü vefatının 21. yılında da unutmadı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları Özay Gönlüm 21. Yıl Anma Programı düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ile sanatçılar Duygu Çivril Yılmaz ve Ahmet Algün büyük halk ozanı Özay Gönlüm’ün birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de katıldığı program Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları ile yerel TV kanalarından yayınlandı.
Başkan Zolan: "Özay Gönlüm'ü eserleriyle yaşatacağız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlili sanatçı Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 21. yıl dönümü olduğunu belirterek, usta sanatçıyı eserleriyle yaşatmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu bu nedenle pandemi dolayısıyla programları online olarak düzenlediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Pandemi nedeniyle evinde kalan vatandaşlarımıza hem keyifli zaman geçirtmek hem de değerli sanatçımızı anmak istedik. Denizli türkülerimiz dünyanın dört bir yanında söyleniyorsa bunun mimarı Özay Gönlüm’dür. Ruhu şad olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.