Uyuşturucu madde ticareti yapan 21 şahıs tutuklandı
ACIPAYAMDenizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı 1 haftalık operasyonlar neticesinde 27 şahıs tutuklandı.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube ekipleri 4 Kasım - 10 Kasım tarihleri arasında yaptığı denetimlerde 9 Kasım günü Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı suçundan yakalanan 1 şahıs yapılan aramada 160 paket kaçak sigara ve 1 şişe kaçak alkol bulunarak el konularak şahsa Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan dolayı adli işlem uygulandı.
Kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 11 farklı olayda 29 şahsı yakalayarak adliyeye gönderilmesinin ardından 21 şahıs tutuklandı. Olaylar içerisinde ele geçirilen 1620 gram skunk, 60 gram esrar, 35 gram eroin, 36 gram metamfetamin, 2 adet ectasy hap, 6 gram afyon sakızı, 209 adet sentetik ecza maddesi ve 1 adet hasas terazi ele geçirildi.
‘Özel belgelerde sahtecilik yapan ve çeşitli suçlardan dolayı kaçan 3 şahıs yakalandı’
Aynı tarihler arasında polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında yakalama emri bulunan, Özel belgede sahtecilik suçundan 1 şahıs, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan 1 şahıs ve Elektronik Haberleşme Kanunu’na Muhalefet suçundan 1 şahıs olmak üzere toplamda 3 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
‘İnsan ticareti yapan şahısa 12 yıl 5 ay hapis cezası’
Göçmen Kaçakçılığı ve insan ticareti suçundan dolayı 12 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile birlikte Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan kesinleşmiş cezası bulunan 3 yıl 1 hapis cezası olan 1 şahıs yakalanmalarının ardından çıkarıldıkları adli makamlar sonucunda tutuklanarak ceza evine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.
Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.
Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu
Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.