Yangının yaralarını Büyükşehir Sevgi Eli sardı
ACIPAYAMDenizli’nin Acıpayam ilçesinin Çiftlik Mahallesi'nde geçen salı günü meydana gelen talihsiz olayda İbrahim Abay (70) ve Sultan Abay'a (70) ait tek katlı binada yangın çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı talihsiz olayda İbrahim Abay hafif yaralanırken, eşyaları da kullanılamaz hale geldi. Olayın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatıyla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Abay çiftinin küle dönen tüm eşyalarını yeniledi. Büyükşehir Belediyesi Sevgi Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli Acıpayam Şubesi Sorumlusu Nurten Elçin, cuma günü Abay ailesini ziyaret etti. Yangının ardından geçen üçüncü günde Abay ailesinin yenilenen eşyaları, kiralanan evine Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri tarafından tek tek yerleştirildi.
“Mutluluğumu kelimelerle anlatamam”
Yenilenen eşyalarını görünce büyük mutluluk yaşayan Abay çifti yangının ilk anından itibaren yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere itfaiye ve Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti. Yaşanan talihsiz olayı anlatan İbrahim Abay, “Evde her şey kül oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi hemen yangına müdahale etti. Sonrasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli bize ulaştı ve bugün onların döşemiş olduğu yeni evimize geçtik. Ben bunun mutluluğunu sizlere kelimelerle anlatamam. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere bize bu evi tahsis eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zor zamanımızda bizleri çok mutlu ettiler” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.