Yardıma koşanlar plaketle onurlandırıldı
ACIPAYAM Denizli’de 74 dernek, sivil toplum kuruluşu ve vakfın tek çatı altında toplandığı Denizli Gönüllü Platformu üyelerini geleneksel iftar sofrasında, deprem bölgesine yardımların gönderilmesinde, Denizli’ye gelen depremzedelere yardım yapılması ve ‘Ailemi Koruyorum’ projesinde görev alan dernek ve vakıf başkanlarına plaket verildi.
Denizli’de 74 dernek sivil toplum kuruluşu ve vakfın tek çatı altında toplandığı Denizli Gönüllü Platformu üyeleri, platform başkanı Ayhan Doğruyol’un ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’ndeki iftar yemeğine önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, platform üyesi dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar programında deprem bölgesine yardımların gönderilmesinde, Denizli’ye gelen depremzedelere yardım yapılması ve ‘Ailemi Koruyorum’ projesinde görev alan dernek ve vakıf başkanlarına plaket verildi.
Platform üyesi dernek ve vakıflarla birlikte Denizli’ye hizmet etmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Doğruyol, “Platformumuz 74 dernek, sivil topluk kuruluşu ve vakfın birlikteliğiyle kuruldu. Platform üyelerimiz uzman oldukları konularda Denizli halkına hizmet vermeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine yardımların çok hızlı ulaştırılmasından, ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak yemek gönderilmesine, Denizli’ye gelen depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarının karşılanmasından, Osmanlıca eğitimlerinin verilmesine kadar birçok alanda gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Yıl boyunca yapılan hizmetlerin değerlendirilmesiyle ilgili toplantımızı geleneksel iftar yemeğimizle birleştirdik. Katılım sağlayan tüm platform üyelerimize, bizi yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.