Yaşlı kadın sahte jandarmanın tuzağına düşmedi
ACIPAYAM Denizli’de, hakkında 7 suç kaydı bulunan şahıs kendini jandarma olarak tanıtarak vatandaşı dolandırmaya çalıştı. JASAT ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı başarılı operasyon sonucu yakalandı.
Olay, Tavas ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşında ve hakkında 7 suç kaydı bulunan M.Ç telefonla 60 yaşındaki H.Ç’yi arayarak ilk başta kendisini jandarma olarak tanıttı. Ardından H.Ç’ye isminin cinayet soruşturmasına karıştığını, evde bulunan altın ve paralarını eve gelerek alacağını söyledi. Ardından H.Ç’yi ikna ederek evine gelen M.Ç yaşlı kadının görevi hakkına sorular sormasının ardından şüphelenerek altınları ve paraları alamadan evden kaçtı. H.Ç’nin ihbarı üzerine konuyla ilgili Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT ve Tava İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte yapılan operasyon sonucu şüpheli M.Ç saklandığı metruk binada yakalanarak gözaltına alındı. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma
Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.