Yaz sinemaları ile nostalji dolu geceler
ACIPAYAMAçık hava sinemasına yoğun ilgiDenizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri ile Türk sinemasının başarılı yapımlarından “Aile Arasında” filmini Denizlililerle buluşturdu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda nostalji dolu bir gece yaşandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin nostaljik sinema gösterimlerini yeniden canlandırdığı açık hava sinema günleri devam ediyor. Bu kapsamda haftanın ilk filmi Engin Günaydın, Demet Evgar, Fatih Artman, Su Kutlu, Gülse Birsel, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Devrim Yakut ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Aile Arasında oldu. Türk sinemasının son dönemlerine damga vuran komedi filmi Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterildi. Yoğun ilgi gösterilen programda nostalji dolu bir gece yaşanırken, vatandaşlar ikram edilen patlamış mısır ve gazoz ile filmin keyfini çıkardı.
“Vizontele” 7 Eylül’de
Açık hava sinema günleri 7 Eylül’de Vizontele ile devam edecek. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli’nin yer aldığı “Vizontele” 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterime girecek. Filmin ücretsiz rezervasyonu ebilet.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.