© Haber Acıpayam 2022

Yeşil saha bu kez takım içi kavgayla ringe dönüştü

- Bölgesel Amatör Lig'de deplasmanda Yeşil Çınarspor’u 3-1 mağlup eden Yatağanspor’da, rakip sahada abartılan sevinç kutlaması tepkilere neden oldu. Ev sahibi takım seyircisi önünde kutlamaları abartan takımını uyaran ve soyunma odasına davet eden Yatağansporlu futbolcu ile takım arkadaşı arasında çıkan tartışma yeşil sahayı boks ringine çevirdi.
TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 23. haftasında Denizli Şirinköy Stadı’nda oynanan GL Yeşil Çınarspor - Yatağanspor karşılaşması konuk ekibin 3-1‘lik üstünlüğüyle sona erdi. Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından, yeşil sahalarda eşine az rastlanır bir manzara yaşandı. Maçın bitiminde galibiyet sevincini paylaşmak için taraftarların bulunduğu tribüne davet edilen Yatağansporlu futbolcuların, kutlamanın dozunu kaçırması gerekçesiyle rakip taraftarların tepki göstermesine neden oldu. Bunun üzerine Yatağansporlu bir futbolcu, rakip takımın sahasında sevinç gösterilerinin daha fazla abartılmaması için uyardığı arkadaşlarına soyunma odasına gitme çağrısında bulundu.
Galibiyet sevincini abartan arkadaşını uyaran futbolcu, aldığı cevapla şok oldu. Takım arkadaşı, sağduyu çağrısında bulunan futbolcunun üzerine yürüdü. Bunun üzerine iki takım arkadaşı arasında saha içinde kısa süreli bir arbede yaşandı. Yumrukların konuştuğu tartışma, emniyet güçlerinin araya girmesi ile sona erdi

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER