YKS'ye Sosyal Etkinlik Merkezleri ile hazırlanıyorlar
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler hayallerine kavuşmak için çalışıyor. Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile YKS'ye hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler hayallerine kavuşmak için çalışmalarına devam ediyor. Denizli’de üniversite sınavına hazırlanan mezun ve lise son sınıf öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görüyor. Lise mezunu öğrenciler hafta içi her gün sabahtan öğleye kadar Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde; 11. ve 12. sınıf öğrencileri de hafta sonu Karaman, Yenişehir, Kayıhan ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkez'inde YKS'ye hazırlanıyor.
Öğrenciler kurslardan memnun
Sıkı bir disiplin ve modern eğitim metotları ile sınavlara hazırlanan öğrenciler, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden çok memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Duygu Işık: Denizli Büyükşehir Belediyesinin kurslarına geliyorum. Dersler çok verimli geçiyor. Hocalarımız gayet güzel anlatıyor. Ben sınıfımdan arkadaşlarımdan ve hocalarımdan çok memnunum. Kursların bize çok yararı oluyor.
Gizem Ormancı: Denizli Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Etkinlik Merkezlerindeki kurslarına katılıyorum. Burayı çevremdekilerin tavsiyesi ile buldum. Derslerimiz verimli geçiyor. Öğretmenlerimiz ve sınıfımdan memnunum. Üniversiteye hazırlık için buraya geldim ve çok memnunum.
Hilal Reyhan Çınar: Burayı öğretmenimiz tavsiye etti, üniversiteye hazırlık amaçlı. Buradan çok memnunum, derslerimiz çok güzel geçiyor.
Berkecan Sak: Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği bu kursları çok sevdik. Genellikle temellendirme amacıyla yapılmış bir şey. Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) üzerine. Katkılarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.
Bilal Emre Kölem: Burada AYT ve TYT üzerine çok güzel eğitimler var. Test çözümleri yapıyoruz, konu anlatımları oluyor. Buradaki öğretmenlerime ve Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.
Oktay Serin: Buraya arkadaşımın tavsiyesi sayesinde geldim. Hocalarımdan memnunum, dersler çok verimli geçiyor. Test çözüyoruz pratik yapıyoruz. Üniversiteye hazırlanıyoruz. Her şey çok güzel. Denizli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum.
Hilmican Keklik: Dersler gayet verimli geçiyor. Hocalarımız çok iyi. Buradan aldığımız eğitimler verimli oluyor. Herkese tavsiye ederim.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.