ZABITA EKİPLERİNDEN İŞYERLERİNE SIKI DENETİM
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları ve mahallelerde bulunan işyerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen işyerlerine ruhsat almaları yönünde uyarılar yapılıyor.
ZABITA TÜM İŞYERLERİNİ KONTROL ALTINDA TUTUYOR
Vatandaşların tüm sosyal aktivitelerini gerçekleştirdikleri yerlerin denetimlerini titizlikle sürdüren Zabıta ekipleri işyerlerinin iktisadi kontrollerini de gerçekleştiriyor.
İlçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik hijyen ve gıda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu denetimlerinde ayrıca etiket ve ambalaj kontrolleri gibi konularda da denetimlerini sürdürüyor.
"DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"
Zabıta Müdürlüğü ekiplerince uygulamalarının da aralıksız olarak süreceğini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "İlçe merkezimiz ve mahallelerimizdeki esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları yönünde duyarlı olmalarını istiyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak her şeyin yasal olmasını istiyoruz. Esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları gerekmektedir. Yasalar neyi emrediyorsa Zabıta Müdürlüğümüz bunları uygulamaktadır" dedi. Hijyen ve gıda denetimlerinin de devam ettiğini belirten Şevkan, "Ruhsat kontrollerinin yanı sıra iktisadi kontrollerimizde devam ediyor" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Çöplük yangını Tavas Belediyesi ve ormancıların çabaları sonucu söndürüldü
Denizli’de eskiden çöp depolanan alanda yangın meydana geldi. Yangına Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Tavas Belediyesi ekipleri müdahale etti. yangın saatlerce süren çabalar sonucunda kontrol altına alındı.