© Haber Acıpayam 2022

ZABITA EKİPLERİNDEN İŞYERLERİNE SIKI DENETİM

Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları ve mahallelerde  bulunan işyerlerinde  denetimlerini sürdürüyor.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen işyerlerine ruhsat almaları yönünde uyarılar yapılıyor. 

 

ZABITA TÜM İŞYERLERİNİ KONTROL ALTINDA TUTUYOR 


Vatandaşların tüm sosyal aktivitelerini gerçekleştirdikleri yerlerin denetimlerini titizlikle sürdüren Zabıta ekipleri işyerlerinin iktisadi kontrollerini de gerçekleştiriyor. 

 

 İlçe genelinde faaliyet gösteren işyerlerine yönelik hijyen ve gıda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu denetimlerinde ayrıca etiket ve ambalaj kontrolleri gibi konularda da denetimlerini sürdürüyor.  

 

"DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDECEK" 

 


Zabıta Müdürlüğü ekiplerince uygulamalarının da aralıksız olarak süreceğini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "İlçe merkezimiz ve mahallelerimizdeki  esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları yönünde duyarlı olmalarını istiyoruz. Acıpayam Belediyesi olarak her şeyin yasal olmasını istiyoruz. Esnaflarımızın mutlaka işyeri açma ve çalışma ruhsatlarını almaları gerekmektedir. Yasalar neyi emrediyorsa Zabıta Müdürlüğümüz bunları uygulamaktadır" dedi. Hijyen ve gıda denetimlerinin de devam ettiğini belirten Şevkan, "Ruhsat kontrollerinin yanı sıra iktisadi kontrollerimizde devam ediyor" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

TÜM HABERLER