100. yıl coşkusu doyasıya yaşanıyor
ACIPAYAMZolan çifti kadınlarla bir araya geldiBaşkan Zolan: Birlikte BaşardıkDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği programda kadınlarla buluştu. Kadınlar, çocuklar başta olmak üzere kente yönelik pek çok projeyi kadınların sayesinde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Birlikte başardık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılına özel düzenlediği kutlama programlarına devam ediyor. Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. 100. yıl coşkusunun doyasıya yaşandığı programda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün, kahramanlık türküleri seslendirdi. Daha sonra Başkan Osman Zolan’ı Türk bayrakları ile karşılayan kadınlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı söyledi. Burada davetlilere seslenen Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet’in 100. Yılını güçlü bir şekilde kutladıklarını ifade ederek, davetlerine icabet eden kadınlara teşekkür etti.
Başkan Zolan: Birlikte Başardık
Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlar, çocuklar ve kente yönelik pek çok projeyi birer birer yerine getirerek hizmete aldıklarını belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizi gerçekten bugün parmakla gösterilen bir noktaya getirdik. Sadece benim çalışmam değil, esas olan sizlerin desteğiyle bu çalışmaları yapmış olmamız. Denizli’mizde taş üstüne taş konduysa, birçok güzellikler yapıldıysa Allah’ın izniyle birlikte başardık. Bundan sonra yine bir ve beraber olarak Denizli’mizi daha ileriye ve güzele götürmek için gayret sarf edeceğiz. Birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yoktur.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.