© Haber Acıpayam 2022

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik günü dolayısıyla Acıpayam'lılar Cumhuriyet Meydanına aktı.

 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik günü dolayısıyla Acıpayam'lılar Cumhuriyet Meydanına aktı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 3. yıldönümünde  siyaset gözetmeksizin Cumhuriyet Meydanını dolduran Acıpayam'lılar yeniden meydanlardaydı.

Şehitlerimizi Anma Günü etkinliğinde Acıpayam Kaymakamı AliŞanlıer,Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire ve Kurum Amirleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Alanda toplanan protokol ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüşekatıldılar. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen yürüyüş yeniden meydana dönülmesi ile tamamlandı.

İstiklal Marşı ve Kur'an tilaveti okunmasına müteakip İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra  şiirler okundu.

Daha sonra Muhammet Önder, Ozan Nihat ve Serdar Can sahne aldılar.

Programın tamamlanmasının ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER