© Haber Acıpayam 2022

15 kadına toplamda 27 bin 660 TL mikrokredi çeki verildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, dar gelirli kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla yürütülen proje kapsamında 15 kadına toplam 27 bin 660 TL mikrokredi çeki teslim etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2009 yılında kurulduktan sonra birçok kadına hizmet veren Mikrokredi Ofisi, ev ekonomisine katkı sağlamaya çalışan dar gelirli kadınlara destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Konseyi binasında Mikrokredi Ofisi tarafından projeleri onaylanan 15 kadın için mikrokredi çeki dağıtım töreni düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, mikrokredi projesinin her geçen gün kartopu gibi büyüdüğünü belirtti.
Değirmenci, “Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen proje kapsamında mikrokredi ofisimize Büyükşehir Belediyemizin bütçesinden resmi olarak katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra bu işe katkı koymak isteyen hayırseverlerimizin destekleri ile de bu projemiz her geçen gün kartopu gibi büyüyor. Hedefimiz Denizli’de mikrokrediden yararlanmak isteyen her bayan kardeşimize bu projeyi ulaştırmak. Burada gördüğünüz hizmetleri, destekleri, sunulan imkanları diğer ihtiyaç sahibi insanlara anlatmak sizin göreviniz. Denizli üreten bir şehir. Üreten bir şehirde özne olmayı seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Değirmenci projesi onaylanan 15 kadına toplam 27 bin 660 TL tutarında mikrokredi çeki teslim etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER