15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri afiş sergisiyle başladı
ACIPAYAM15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında hazırlanan Afiş Sergisinin açılışı yapıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü fuaye alanında hazırlanan Afiş Sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa; İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, eğitim yöneticiler, öğretmenler ve müdürlük personeli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Afiş Sergisinin açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici yaptığı konuşmasında, “Bundan 7 yıl önce ülkemizde karanlık bir gün yaşandı. O gün; sureti haktan gözükenlerin, kendi silahlarımızı bu millete çevirdikleri karanlık bir gündü. Türk Milleti Kurtuluş Savaşında; Çanakkale’de, Anafartalar’da ve Conkbayırındaki iradesini 15 Temmuz’ da da aynı şekilde göstermiştir. Hedefleri; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin enerjisini almak, milletimizi aşağıya çekmek, kazanımlarını ve demokrasi kültürünü geriye götürmekti fakat başaramadılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, çelik gibi bir iman ve iradeyle emellerini gerçekleştiremeyeceklerini onlara gösterdik. Ve iradenin, kararlılığımızın ispatını tüm dünyaya gösterdik. Türkiye’nin hem kendi coğrafyamızda hem de Dünya’nın herhangi bir yerinde oyun kurucu bir ülke olduğunu imza altına aldık” dedi.
“Bu ülkenin her ferdi gerekli olan feraseti göstermiştir”
Emeği olan herkese teşekkür eden Ekici, “Şanlı Bayrağımızın rengini nasıl aldığını hepimiz biliyoruz. Bizlere düşen öğrencilerimize bunu unutturmamak, demokrasi kültürünün sürdürülebilir olduğunu öğrencilerimize iliklerine kadar hissettirmektir. 7’den 70’e bu ülkenin her ferdi gerekli olan feraseti göstermiştir. Gerçekleştirildiğimiz bu etkinlikle, kalbimizle ve gönlümüzle üstümüze ne vazife düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Hazırlanan bu sergimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.
Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı
Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.
Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi
Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.