150 GÜVENLİK KAMERASI İZLENEREK KISKIVRAK YAKALANDI
ACIPAYAM-Denizli’de bir PTT şubesinden silah zoruyla 30 bin TL çalan ve ortadan kaybolan hırsızlık zanlısının izini süren polis, yaklaşık 150 güvenlik kamerasını izledikten sonra zanlıyı Kuşadası’ndaki evinde yakaladı.
Olay, 7 Ocak’ta Denizli’nin Kıbrısşehitler Caddesi’ndki bir PTT şubesinde meydana gelmişti. Saat 16:00 sıralarında şubeye giren 26 yaşındaki G.M. önce eldivenini çıkarmış, daha sonra yavaş hareketlerle silahını çıkararak memura doğrultmuştu. Büyük şok yaşayan kadın görevliden kasadaki paraları isteyen G.M. bu sürede şubeye kimsenin girip girmediğini de kontrol etmişti. Kadın memurun verdiği yaklaşık 30 bin TL’yi siyah bir poşete koyan G.M. daha sonra yine sakin hareketlerle şubeden çıkarak uzaklaşmıştı.
ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ
Denizli Emniyet Müdürlüğü zanlının bulunması için özel ekip kurarak çalışmalara başladı. Ekip bölgedeki 150 güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra zanlının Kuşadası’nda ev kiraladığını ve orada yaşamaya başladığını belirledi. Zanlının evine baskın düzenleyen ekipler, G.M.’yi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan G.M. sorgusunda suçlamaları kabul ederken, çaldığı paralar ise bulunamadı.
G.M., Denizli Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.