© Haber Acıpayam 2022

22 hayırsever tarafından yaptırılan okul eğitime açıldı

Denizli’de 22 hayırseverin katkılarıyla yapılan 4 milyon 459 bin TL’ye yaptırılan Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu, Vali Hasan Karahan ev protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nda gerçekleştirilen törene Vali Karahan, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi.

“Okul 4 milyon 459 bin 220 TL’ye mal oldu”
Halk oyunları gösterilerinin ardından törende konuşan Vali Karahan; “ Her yıl gelenek haline getirdiğimiz eğitim öğretim yılı ile birlikte yeni açılan okullarımızda eğitim öğretime başlıyoruz. Bu yıl da eğitim sevdalısı, gönlü zengin değerli Denizli halkımızdan 22 hayırseverimizin katkılarıyla yapılan okulumuzu açtık. Bu okulumuz 24 derslikli özel proje olup B+Z+3 kat olarak 4 milyon 459 bin 220 TL’ye mal olmuştur. Denizlimizin bugünkü başarısında onların desteği çok büyük” dedi.
Vali Karahan; konuşmasının ardından okulun yapımında katkı sunan 22 Hayırseverimize eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

İlginizi Çekebilir

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

TÜM HABERLER